FotoREKLAMEBYRÅBESTILL FOTOGRAFERINGBILDEGALLERIANSATTEPRISERPRINT BILDER VIA NETT

Fotograf Hattrem Kirkegata 52, 7600 Levanger
tlf. 740 82 495 - foto@hattrem.no
Mandag - fredag: 10-16

Reklamebyrå Kirkegata 52, 7600 Levanger
tlf. 941 84 581 - marit@hattrem.no
Mandag - fredag: 09-16

Vi fanger små øyeblikk
av livet, akkurat nå

HJEM
Bestill timeLidenskapSe alle bildekategorierBedrift/ReklameBaby/BarnKonfirmantBryllupNyfødt/GravidFamiliePortrett

Vi har fanget øyeblikk i 45 år

Fotograf Hattrem AS ble etablert i 1974, og er et visuelt byrå som rommer både fotografer og en reklameavdeling, som samarbeider tett om store og små oppdrag.

Hos oss jobber det idag fire utdannede fotografer og en fotolærling. I tillegg har fotografene bred kompetanse innen filming med drone, videoproduksjon, tekstskriving og pedagogikk/kursvirksomhet. Våre lokaliteter på 380 m2 er fordelt over fire etasjer og inneholder bla fotostudio, reklameavdeling, fotolab for amatørkunder, rammeverksted, digitalt trykkeri og stort møte/kursrom.

Ta kontakt for en uforpliktende samtale på telefon 740 82 495

Våre fotografer

VANLIGE SPØRSMÅL

Hva koster en fotografering og et bilde?

Hvilke klær bør jeg ha på meg til fotograferingen?

Hvor lang tid tar fotograferingen?

Hva bør jeg tenke på før foto? Må jeg ta med noe?

Selger dere bildefiler?

Kan dere skreddersy bilder til hjemmet vårt?

Andre spørsmål til fotografene

Før du bestiller time er det viktig å tenke gjennom hvilke type bilder og bildestil du ser for deg. Ønsker du bilder tatt i studio, eller liker du bilder tatt ute i miljø? I studio kan vi leke oss med spennende lyssettinger, mens ute i miljø/på location får vi et mere naturlig preg og har flere bakgrunner å benytte oss av. Alle årstider er flotte å fotografere utendørs på, men det er viktig å tenke over om klærne du ønsker å bruke passer til temperaturen. Vi har mange rekvisitter, men om du vil ha med noe som er viktig for deg, kan du ta med dette selv.

Tilbake

Vi anbefaler generelt ikke klær med store mønstre og logoer, de blir ofte forstyrrende i bildet. Ta gjerne med flere antrekk, slik at fotografen kan velge det som egner seg til ulike bakgrunner og rekvisitter. Finn også farger som harmonerer sammen, dette er spesielt viktig dersom det er flere enn én person i bildet. Om rockeren i familien kommer i helsvart og resten i hvitt, blir dette ofte for stor kontrast visuelt. Bli enige om et antrekk som hele familien er bekvem med. I fotosammenheng er sokker fy-fy, vi fotograferer helst modellene barfot eller med sko. Så ta med helantrekk med sko, selv om du skal være innendørs.

Dersom du har bunad, møt opp i den og ta med et ekstra antrekk om ønskelig.

Tilbake

Vi kan tilby et planleggingsmøte hjemme hos dere i forkant, der vi får et bedre inntrykk av hvem dere er og hvilken stil dere har hjemme. Sammen ser vi på hvor forstørrelsene bør henge, ulike måter å henge opp på, hvilke farger vi skal ta hensyn til, ulike typer bildematerialer som kan være aktuelt og hvilke størrelser som kan egne seg hos dere. Et slikt møte i forkant gjør det lettere for oss å skreddersy bildeuttrykket deres. Om dere ønsker det, kan vi også være behjelpelig med opphenging av bildene til slutt. Ta kontakt med oss for priser på dette.

Tilbake

Det er lettere å gi en pris når vi vet hvilke bilder dere vil ha.

Vi gjør research basert på informasjonen vi har fått fra dere, blant annet for å finne en location. For å gjøre opplevelsen lettere for dere, velger vi ut de aller beste motivene fra fotograferingen og redigerer bildene noe, slik at dere kan se hvilke ulike retninger bildeuttrykket kan ta. Til slutt finredigerer vi bildene, lager forstørrelser, rammer inn og gjør klart alt til dere slik at dere skal ha bildeprodukter i tipp-topp stand på veggen hjemme.

For veiledende priser, sjekk vår prisliste

Tilbake

Vi har fotograferinger som varer fra 20 min til bryllupsfoto en hel dag, så det er opp til dere. En fotoavtale i studio varer normalt opp til 1 time, mens på nyfødtfoto setter vi av 2 timer. Bestiller dere en utvidet time med ulike antrekk, flere personer med eller ute på location etc varer fotograferingene ca 1,5-2 timer. Dette finner vi ut av når dere ringer oss og bestiller time.

For å bestille time, ring 740 82 495

Tilbake

Fotograf Hattrem er stolte av å ikke selge høyoppløselige filer til selvprint. Vi er en av fagfotografene i Norge som rendyrker håndverkstradisjonen innen fotofaget. Som fagfotograf ønsker vi å trygge kunden og formidle kvalitet i alle ledd. Dette betyr at vi sikrer kvaliteten på våre fotografier og leverer hele produktet, fra fotoopptak til ferdige bildeprodukter. Etter fotograferingen får du lavoppløselige digitale prøvebilder i jpg-formatet som er ypperlig for bruk på sosiale media, så fremt Fotograf Hattrem krediteres for bildet. Unntaket til filsalg er ved kommersielt bruk til, der vi på forhånd avtaler en bruksrett på bildene.

Tilbake

Kontakt oss på telefon 740 82 495 for timebestilling, eller send oss en mail på foto@hattrem.no, for andre spørsmål.

Tilbake
BarnKonfirmantBryllupGravid/NyfødtFamiliePortrettBedrift/ReklameBestill time

Våre fotografer

Våre fotografer